Teamspeler is de naam. Adviesbureau Inclusieve Arbeidsorganisatie
De website van Teamspeler neemt je mee in samenwerking die loont op inclusieve werkvloeren.
Hakim Benichou, Hakim, Benichou, Inclusie, inclusief, inclusiviteit, diversiteit, teamwerk, team, innovatie, samenwerken, netwerken, arbeidsorganisatie, arbeidskwaliteit, leiderschap, coachen, organisatieontwerp, jobcrafting, jobcarving, relationele coördinatie, rollen, communicatie, doelgericht, arbeid, werkprocessen, sociotechniek
482
post-template-default,single,single-post,postid-482,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_270,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Teamspeler is de naam. Adviesbureau Inclusieve Arbeidsorganisatie

Weet jij al wat je begin mei doet? Ik wel. Dan lanceer ik Teamspeler, mijn adviesbureau voor inclusieve arbeidsorganisatie. De huisstijl is er al. Het logo ook, zoals je kan zien. Wat vind je ervan? Laat het me zeker weten in de comments!

De komende twee weken los ik beetje bij beetje meer informatie over Teamspeler. Houd dus zeker dit profiel in de gaten. Maar misschien wil je vandaag al weten wat Teamspeler uniek maakt? Dan deel ik dat graag met je.

Steeds vaker hebben organisatieleiders de mond vol over samenwerken. Maar ik geloof en ervaar dat samenwerken vandaag veel beter kan dan gisteren. Teamspeler richt zich tot organisatieleiders in de profit en de social profit die het beste uit àlle mensen in hun organisatie willen halen. Want een slimme samenwerking is meer dan de som van elk individueel talent. En Teamspeler weet perfect wanneer samenwerken loont.

Als je door het Teamspeler denkraam kijkt, groei je als mens, als groep en als organisatie. Want voor Teamspeler hoort iedereen erbij: inclusiviteit is de sleutel tot een betere, meer efficiënte en succesvolle organisatie. Of je nu koffie verhandelt, bouwprojecten uitvoert of diensten verleent: als iedereen de neus in dezelfde richting zet, zijn de resultaten verbluffend.

Teamspeler helpt je dat te bereiken. Samen bedenken we slimme oplossingen voor inclusieve werkvloeren. Samen halen we het beste uit jouw organisatie.

Geen reactie's

Geef een reactie